enjoy the little things for one day you may look back and realize they were the big things

datum: 2012-09-30 tid: 23:37:22 
kommentarer: 0



dansk partykväll

datum: 2012-09-30 tid: 11:57:00 
kommentarer: 0

I torsdags var det dags för en epic utgång igen. Började kvällen med att möta upp min finaste Louise som kom åkandes från Kolding för att träffa mig, drog ner till stan köpte lite booze och käkade på sunset. Tillbaka på skolhemmet så körde vi förfest på mitt rum med svenskarna + några danskar. Tog partytaxin in vid 11 och körde all in på både Smil & Dickens. Så grymt att barmanegern på Smil känner igen oss rätt väl nu och Kalle fick hans nummer ifall vi ska filma musikvideon där.. Resten av kvällen är rätt så mycket svart för min del men jag vet att jag hade det jävligt kul iallafall. Snackade runt med många människor, alla vi svenskar dansade som bara fan inne på Dickens och jag gick och spydde för att ta mig en tequila till, det är så man gör här i Danmark. Avslutade kvällen vid 4 med att köpa pizza och ta taxi hem. Fick med mig lite nattgäster som uppenbarligen inte orkade gå till sina egna rum trots att jag bor högst upp, längst bort på skolhemmet haha. Det var en fin kväll.
 
 
 

Partytaxin på väg in till Smil 

 
 
Jävligt pinsamt egentligen att vi står och dansar som fan till denna låten haha! Bästa är Bert (heter egentligen Simon men är skitlik Bert Ljung) som kommer och är så jävla full!


hektisk vecka

datum: 2012-09-26 tid: 00:00:25 
kommentarer: 1

Denna veckan är rätt så fullspikad eller egentligen inte men haft det så gött på minisemestern i Köln att det känns märkligt att vara tillbaka i vardagen redan. Imorgon ska jag först fotografera lite porträtt på min polare Max och efter det ska jag fotografera Hannes som ska äta en citron och grimasera. Varje vecka har vi ju fredagsopgaver och denna veckans tema blev gult så det är därför jag ska fotografera Hannes och citronen. Porträtten på Max är för att jag blev tillfrågad av honom att ta lite vanliga bilder som han kan använda till något som jag inte fattade heheeee. På torsdag så är det party x4, Louise kommer hit, Elins bf kommer hit, GF som startade i januari har sin examensfest + att Max fyller år imorgon. Parrrtttyyyyy! På fredag, lördag och söndag ska jag umgås med Louise, planera kommande plåtningar samt ett projekt som jag och några vänner på skolhemmet är igång med.. ett hemligt projekt. Det är kul, oki?  Godnatt



Hemma igen

datum: 2012-09-24 tid: 00:09:45 
kommentarer: 0

Orkar inte uppdatera, sååååå trööööötttttt. Haft en grymmeresa och upplevt mycket saker på kort tid. Heido
 
 
 


åker till köln & photokina idag, brb bloggen

datum: 2012-09-18 tid: 18:17:00 
kommentarer: 1

Idag ska jag och min klass samt några lärare åka till Köln, Tyskland för att gå på photokina som är världens största fotomässa. Längtar verkligen något enormt efter att få gå på mässan och sukta efter alla fina saker som man ändå inte kan köpa.. Hehe nä men det ska bli riktigt kul att få åka till Köln, vi kommer att bo i en pensionärsby utanför och enligt lärarna är detta för att vi ska umgås mer som en klass men tror det mer handlar om att de inte vill att vi ska supa skallen av oss istället för att fotografera och umgås... Vad de dock inte räknat med är att den byn vi ska bo i är känd som värsta vinbyn då till och med franskarna åker dit för att köpa vin. Hehe nitlott lärarna! 
 
Tänkte lägga upp någon ny snygg bild på mig men då kameran gick sönder när jag försökte ta bild för att jag va så ful så blir det ingen bild. (ne kanske inte, ser bara otroligt äcklig ut nu.. as usual) Ni får nöja er med att tänka på mig istället bara. 
 
Puss på er alla, saknar er varje dag så att det gör ont i lillhjärtat mitt!
 


Viberg i Viborg

datum: 2012-09-15 tid: 16:30:00 
kommentarer: 0

Hasselblad H3DII 39MS 
@ 84mm - 1/90 - f/8 - Iso100
Modell: Kalle


Strike a pose

datum: 2012-09-15 tid: 15:02:00 
kommentarer: 1


Hasselblad H3DII 39MS 
@ 120mm - 1/180 - f/9.5 - Iso100
Modell: Alexanderr


Prank

datum: 2012-09-15 tid: 11:21:00 
kommentarer: 0

Kan ju ha de stördaste vännerna någonsin, när jag var nere i lobbyn så hade de asen bytt ut min plattv mot en tjocktv. När jag kom upp på mitt mörka rum så har de alltså satt på ninja turtles på danska. HAHAH chocken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


I didn’t fall. The floor just needed a hug.

datum: 2012-09-14 tid: 16:43:00 
kommentarer: 1



Sweet blueberries

datum: 2012-09-13 tid: 17:32:00 
kommentarer: 1

 
HASSELBLAD <3


Fyra vanliga porträtt

datum: 2012-09-11 tid: 14:28:00 
kommentarer: 0

Modell: Michael
 
Hasselblad 3D+49S


HF1 skål

datum: 2012-09-08 tid: 13:01:11 
kommentarer: 0

Igår var vi några stycken från klassen som drog till Århus för att medverka vid HF4s sista utställning, fan vad fet den var. Stod i baren och var mästerbartender, allting kraschade pga värme och överbelastning, fint haha! Gick sen ut och åt tillsammans och tog en öl eller två.
 


Making someone smile when nobody else can.

datum: 2012-09-04 tid: 21:49:09 
kommentarer: 2

Tjolahopp bloggjäveln! Efter att norska Hanne flyttade hem (bodde med henne första 5 dagarna i DK) så har jag bott ensam men igår fick jag en ny roomie. Denna gången är det någon dansk tjej på cirka 40 jordsnurr som går IT, bästa av allt är att hon bor egentligen inte hos mig hehe. Nä hon smög in igårkväll och hämtade sina sängkläder och sov sen någonstans, samma sak i morse då hon  bara var här inne och duschade. Förstår inte vart hon är för hon är aldrig inne på rummet, vilket iofs är otroligt skönt för mig för jag älskar verkligen att bo ensam här. Kan bli lite långtråkigt ibland att vara ensam men då är det ju gött att jag har någon som gillar att sova över hos mig lite då och då heheeee (cliffhanger how much?) 
 
Idag har jag legat hemma sjuk då jag vaknade upp imorse med världens förkylning, har iofs haft den nästan en vecka men bara struntat i den och kört mitt race ändå men imorse kände jag att jag var tvungen att vila ut den. Har bara degat och sovit halva dagen, såååå gött! Efter middagen så drog jag, Hannes, Kenneth och Andreas på loppis. Det var ett sånt tryck att vi pallade någon kvart och sen drog vi hem igen. Varje tisdag är det loppis här i Viborg och idag var det Uniq-sale samt att det hade kommit in helt nytt, det var fo vildt på loppisen, folk överallt och man kunde knappt röra sig. Väl hemma på skolhemmet igen så fick vi stå lite modell för Ida som skulle fota oss alla ovanifrån, ska se om jag kan få tag på bilden imorgon och lägga upp den här så ni kan ta del av min modellkarriär haha, har ju ändå vart modell typ 3 gånger sen jag flyttade hit.
 
Nä nu jävlar lockar sängen och världens grymmaste vecka kvarstår, imorgon kommer Valgerd från Färöarna (ja pappa, jag har lärt mig stava det nu haha) hit, på torsdag ska jag träffa René igen och på fredag så kommer Louise åkandes från Kolding för att träffa mig! Fint avslut på veckan. 
 
 

Kaotisk loppmarknad
 


HAHAHA

datum: 2012-09-03 tid: 22:24:00 
kommentarer: 1



Herregud vad nyktert

datum: 2012-09-02 tid: 19:33:00 
kommentarer: 1

Igår var det fest för hela slanten! Började kvällen med att spela lite öltennis med folk här på skolhemmet och sen fortsatte vi festandet inne hos Jesper. Satt 8 pers i ett rum på 10 kvm, kanongött ju! Efter lite förfestande (eller ja rätt mycket haha) så tog vi taxi ner till stan där vi gick till Terminalen. ÅH vad jag har saknat det stället, finaste är att två av bartenderna kommer ihåg mig från förra året (kärlek <3) haha! Fortsatte sedan kvällen på Crazy Daisy som är världens fjortisklubb men har faktiskt alltid rätt kul där ändå. Kvällen var rätt knasig  och vad hände egentligen inte liksom? Jag fick stoppa fight inte bara en eller två gånger utan hela tre gånger, gick till terminalen igen och där hände sjukaste saken någonsin, mötte en man vars farföräldrar bodde på en gata i Sverige där Linda bodde innan, oddsen för det tack? Kvällen slutade fint med att vi käkade skitäcklig pizza och gick hem, fick med mig två blomkrukor och en liten ljuslykta som hängde i ett träd, Max tyckte tydligen att jag skulle ha det på mitt rum istället haha!

Nä summan av kardemumman eller något jag hade en grym kväll och jag gillar verkligen mina vänner här, både nya som gamla. 


Jag och coola skäggiga Jesper, jag ser seriös ut och min hand har fått någon släng av uppsvullnad haha ser ut som skit heheh


Nostalgi deluxe

datum: 2012-09-02 tid: 19:10:47 
kommentarer: 1


RSS 2.0