Hæng i skolan

datum: 2012-08-29 tid: 17:26:00 
kommentarer: 0

Idag har vi gått igenom en hel del reklam i skolan samt hur man ska sælja in sig hos ett føretag. Vi fick føretaget bang & olufsen och vi skulle ændra deras tænk om reklam. Mærks att danskar inte jobbat med schabloniserande reklam och jæmnstælldhet innan alltså, ex så tycke någon att man kunde visa en bild dær kvinnan gick hemma och mannen var på jobbet. Alltså neeee men aaaa heheeeeee... Det var roligt iallafall, projektet får 3 av 5 toasters av mig!
 
Bilder av Ida
 
 


Gnällig

datum: 2012-08-28 tid: 21:41:00 
kommentarer: 0

Alltså det är så fruktansvärt mycket att göra i skolan, en vecka har gått och jag har redan så mycket uppgifter att jag inte vet hur jag ska hinna med det. Igår och idag fick jag dessutom kraftig huvudvärk så har bara legat på mitt rum med stängda gardiner och tyckt synd om mig och mitt huvud. Mitt photoshop fungerar inte längre så nya bilder kan jag inte heller bjuda på. N kommer till skolan i Oktober och redan nu stressar jag över det faktum att jag ska träffa honom igen, att behöva se honom i ögonen är inte något jag längtar till. Han har skadat mig för livet och jag vill aldrig någonsin se honom igen. Maten är dålig här på skolhemmet och jag är konstant hungrig vilket leder till att jag blir så godissugen men jag ska lyckas stå emot. Jag är egentligen inte så jävla gnällig av mig men all stress och oro drar fram det dåliga ur mig, det gillar jag inte.
 
Något bra bland allt detta negativa är allt snart så ska jag köpa mig en ny dator och då blir det en 15'' macbook pro med 8gb ramminne, det känns som en bra investering för många år framöver. I slutet av september ska jag till Köln i Tyskland med skolan för att gå på photokina som är världens största mässa, direkt när jag kommer hem ska jag till Köpenhamn för att träffa J igen.  Nästa vecka ska jag dessutom på akutpunktur för att ta bort röksuget jag har. Känns fint.
 


Jason Mraz - I won't give up

datum: 2012-08-25 tid: 11:26:00 
kommentarer: 0

 
 
I won't give up on us
Even if the skies get rough
I'm giving you all my love
I'm still looking up
Still looking up.
 


Dagens dag

datum: 2012-08-23 tid: 19:05:19 
kommentarer: 0

Hejhej bloggen! Har inte jättemycket tid men ska försöka skriva lite kortfattat om dagen. Imorse åt jag frukost, sen åkte jag buss till skolan. Det var jättekul hihi. Nä men just nu håller vi på med något som heter "fotografiet og jeg" det är alltså att varje elev ska ha en presentation på cirka 20 minuter om sig själv. Superspännande faktiskt. Efter det så hade vi genomgång med Troels och lärde oss allt om metadata och adobe bridge. Tog bussen hem och det första jag fick göra var att stå modell åt Hannes, mindre kul då jag hatar det men vad gör man inte för vännerna. Det var till uppgiften kontrast så jag skulle måla halva läpparna kolsvarta. Blev nog snyggt, funderar på att ha det så alltid. heheh... Sen tränade jag lite med Ida, körde mycket armar och mage idag. Det är så nice för Ida är min nya PT, hon är otroligt bra på detta med tyngdlyftning. 
 
Nu ligger jag i sängen nyduschad och ska snart dra på fest hos Michael tillsammans med några från klassen. Efter det ska vi på Crazy Daisy där det är fri bar mellan 23 och 24. Michael jobbar dessutom som fotograf där så vi har tydligen några flaskor som står i baren tillägnade oss. Fett med fest.


3 tecken på att man borde lägga sig tidigare

datum: 2012-08-22 tid: 18:45:00 
kommentarer: 0

#1 Du vaknar av att någon knackar dig på axeln och säger åt dig att inte snarka så högt
#2 När du vaknar är din tröja lite blöt på ena axeln av ditt dregel
#3 Du sitter och nickar till hela tiden tills nickningen blir så kraftig att du ramlar av halva stolen
 
(Har redan fått jättemycket läxor så hinner inte lägga mig förens 12 varje kväll och sen upp vid 7. Jag behöver mer sömn än så)


Jag är framme i Danmark osv.

datum: 2012-08-21 tid: 17:14:00 
kommentarer: 0

Hinner inte riktigt berätta om resan och sånt just nu då det är dags för middag och sen loppis ikväll. Var iallafall bara tvungen att kika in och berätta att imorse så skulle jag och snyggaste killen nummer 1 (han är brandman också hihi) fotografera varandra med de nya kamerorna varpå bådas magar pratar helvilt med varandra. Ett litet tecken kanske?


Hejdå Sverige, hej Danmark.

datum: 2012-08-18 tid: 09:06:00 
kommentarer: 1

Nu lämnar jag Sverige och beger mig mot Danmark igen. Ikväll ska jag hem till Louise på födelsedagsfest och imorgon åker jag mot skolhemmet. Det bästa idag är nog att jag har en väska på cirka 50kg och jag har sex, ja ni läste rätt SEX olika byten på väg till Kolding (där Louise bor). Jag kommer avlida idag. 
 
Update #1: Glömde nämna att jag har lite glassplitter i min stortå också. Kommer bli så härligt att gå 30 minuter från färjan till första tåget och sen fortsätta gå lite mellan alla olika tåg jag ska åka. Japp, älskar livet.
 
Update #2: Inte så smart av mig att festa igår och enbart sova tre timmar inatt. Har omsorgsfullt och med kärlek från djupet av mitt hjärta spytt. (förlåt Stena Line) Men alltså det är kraftiga vindar, båten kränger så fruktansvärt mycket och jag är bakis och stressad och ledsen och glad och knäpp. Då är det okej att spy, eller hur? 
 
Update #3: (varför jag inte twittrar allt detta istället för att blogga är ju en bra fråga också)


P3 Sommarsession

datum: 2012-08-17 tid: 14:28:00 
kommentarer: 1

Lite blandade fina bilder från igår då jag, Ellie, Emma och Martina. Satt först i parken vid Kungsportsplatsen och sen gick vi till Kungstorget där Kitty Jutbring höll i årets sista P3 sommarsession. Satte oss i skuggan längst bak och dog lite när Mange Makers gick upp på scenen...

 Så pinsamt att jag ville dö egentligen. Ellies lillasyster är ett fan av Norlie & KKV så vi stod i kö för att hon ville ta bild med dom men vafan vi passade också på. Tänkt om de blir superduperkända en dag och vi ba "HAHA suck it, vi träffade dom när de bara var sverigekände"... för det kommer ju hända osv.
 
Sen träffade vi också superdupercoola Kitty Jutbring. Jag har diggat henne sen jag var typ 14 år så det är ett tag. Vi skickade fram Ellie som frågade om vi fick ta bild med henne. Hehe, jag och Martina skämdes inte alls eller så.
 
 
 


på måndag är det dags.

datum: 2012-08-16 tid: 12:58:00 
kommentarer: 0

 


Ronan Parke

datum: 2012-08-15 tid: 22:18:00 
kommentarer: 0

Är inte denna 12åringen helt underbar då eller? Så ung och så fin röst, till och med jag som har ett hjärta av sten rös!mot gekås och vidare

datum: 2012-08-09 tid: 12:21:30 
kommentarer: 0

Idag ska jag mamma, Anders och hans dotter roadtripa ner till Gekås. Ska köpa massa roliga saker till Danmark, tex tvättmedel, tops, pads osv. osv osv. så tråkig sak att lägga pengar på! Ska även försöka fynda någon gosig ryggsäck och kanske lite bra basplagg som det alltid brukar bli. Efter det ska jag nog bara hänga hemma ikväll, var ute och snurrade lite i tisdags hehehe. Hörs!
 
 
 
 
såhär mycket ska jag undvika att få med mig hem hehe
källa: google


tomorrow is another chance

datum: 2012-08-08 tid: 21:27:02 
kommentarer: 1Underbara greys!

datum: 2012-08-07 tid: 10:37:32 
kommentarer: 0

For fans worried sick (sorry) over which beloved cast members are going to make it to the next season of Grey’s Anatomy, the prognosis is good. Series originals Patrick Dempsey, Ellen Pompeo, Sandra Oh and Justin Chambers – along with Chandra Wilson and James Pickens Jr. – have all put pen to paper on a deal that will see them return for a ninth and tenth season on the ABC medical drama.

In a radio interview with Carson Daly this week, Dr. McDreamy himself discussed his relief over the end of the long contract negotiations. “It’s just so nice to have a job and it continues on as a wonderful thing, so, very grateful that it’s happening,”says Dempsey. “[I'm] very happy … to move forward and looking forward to another couple of years of the show.”eine kleine flöwer

datum: 2012-08-04 tid: 11:41:05 
kommentarer: 1

Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm f/1.8 II
@ 50mm - 1/400 - f/1.8 - Iso100


10thingsihateaboutyou

datum: 2012-08-04 tid: 10:33:42 
kommentarer: 1gina tricot / belle / cubus / h&m / jc / kicks

datum: 2012-08-03 tid: 18:45:24 
kommentarer: 0you have the ability to make me smile faster than someone can snap their fingers

datum: 2012-08-02 tid: 22:47:03 
kommentarer: 0night @ eriksberg

datum: 2012-08-02 tid: 22:04:45 
kommentarer: 2

Canon EOS 5D Mark II + Canon EF 17-40
@ 17mm - 13sek - f/4 - Iso320

RSS 2.0